joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Domșa a renunțat la postul de conducere al CNAS. Vicepreședintele s-a pensionat

  de Raluca Medeleanu | 21 septembrie 2022, 12:23 PM | Administraţie | Topic special

  3

  Deși ar mai fi avut încă 3 ani de mandat la conducerea Casei Naționale de Sănătate, Gheorghe Domșa și-a încetat activitatea, întrucât s-a pensionat.

  Doctorul Gheorghe Domșa a ajuns vicepreședinte al Casei Naționale de Sănătate, după ce în mai 2021 a fost publicată decizia prim ministrului, în Monitorul Oficial al României, prin care a fost numit membru în Consiliul de Administrație al casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Mandatul acestuia era unul de patru ani.

  Totuși, Gheorghe Domșa a hotărât să se pensioneze, decizia fiind luată în 16 septembrie 2022.

  Gheorghe Domșa a fost din 1985 până în 1994 medic specialist de medicină generală, după care în perioada 1994 -1999 a fost medic inspector la Direcția Sanitară Județeană Arad. Din 1999, a ajuns la Casa de Asigurări din Arad, unde a fost până în 2000 director adjunct al instituției, iar din 2000 până în 2021 director general, fiind unul dintre cei mai longevivi directori din Arad.

  De asemenea, Domșa a fost pe perioada pandemiei Covid-19, din 2020, coordonator al Grupului de Suport constituit de Comitetul Județean de Situații de Urgență pentru gestionarea crizei generate de pandemie. În același an a primit și titlul de cetățean de onoare al Aradului.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.