Gesturi mici, dar care contează! Surpriză aniversară pentru un arădean mic care își serbează ziua de naștere în carantină

  (foto: Primăria Municipiului Arad/Facebook)

  Uneori gesturile mici chiar fac diferența, mai ales când suntem în pandemie, obligați să stăm în casă și nu ne putem bucura de aproape nimic pentru că avem 14 zile de carantină pe care trebuie sa le ducem la bun sfârșit.

  Trecem printr-o perioadă extrem de dificilă și, atunci când ești copil, cu siguranță sunt și mai greu de suportat toate schimbările. Prietenii îi vezi mai rar, locurile de joacă au fost închise pentru o perioadă, dacă ești mai mare de cinci ani te trezești că trebuie să porți mască și parcă nici joaca în nisip nu mai e ce a fost atunci când la final trebuie neapărat să te dezinfectezi.

  D.T. este un arădean ceva mai mic care a fost nevoit să-și sărbătorească ziua de naștere departe de prietenii lui și departe de parcul de joacă. Cu toate acestea, el nu a fost uitat și cineva s-a gândit să îi facă ziua de naștere ceva mai bună. Cu această ocazie, polițiștii locali au demonstrat că se poate să aduci un zâmbet pe fața cuiva chiar dacă porți uniforma și din cauza măștii nu ți se vede fața.

  Astfel, în ziua în care D.T. a împlinit 6 ani, la ușa lui s-au prezentat doi polițiști. Nu, aceștia nu au fost doar în control, ei au fost ca să-i ducă lui D.T. ceva care i-ar putea face carantina mai ușoară.

  Așadar, polițiștii s-au prezentat cu un prieten din pluș și urări de “La mulți ani!”.

  D.T., care sărbătorește în carantină împlinirea vârstei de 6 ani, primește, alături de familia sa, urările polițiștilor locali. Aceștia i-au adus și un prieten din pluș care să-i țină companie, în zilele următoare. La mulți ani fericiți şi sănătoşi!”, se arată într-o postare publicată pe pagina Primăriei Municipiului Arad.

  Deși în pandemie, sperăm că micuțului i s-a mai luminat puțin ziua de naștere, una pe care nu o va uita prea curând.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.