duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gest șocant: medicul unei importante echipe de fotbal din Europa s-a sinucis, fiind infectat cu COVID-19!

  de - | 6 aprilie 2020, 9:16 AM | Coronavirus | Sport

  0

  Cei care se îmbolnăvesc de COVID-19 au, uneori, reacţii exagerate, deşi vorbim de o boală care în 80 la sută din cazuri se poate trata fără să fie nici măcar nevoie de spitalizare.

  Doar că, din păcate, frica a fost cultivată în oameni, cu ocazia pandemiei şi acum mulţi nu sunt în stare să-şi păstreze luciditatea. Şi recurg la gesturi extreme! În această categorie intră şi medicul echipei franceze de fotbal Stade de Reims, Bernard Gonzalez (60 de ani).

  Acesta a fost diagnosticat cu COVID-19 şi, neavând o formă gravă a bolii, se afla acasă în autoizolare. Doar că aici a comis un gest care a şocat Franţa: s-a sinucis! Potrivit „Mirror“, care citează publicaţia franceză „Le Parisien“, Gonzalez a lăsat în urma sa „o scrisoare detaliată“ prin care a făcut legătura între boală şi gestul său.

  Gonzalez activa de 20 de ani ca medic la Reims, formaţie aflată pe locul 5 din 20 în prima ligă franceză.

  Faptul că Gonzalez şi-a luat viaţa a creat un şoc atât de mare în comunitatea locală, încât până şi primarul de la Reims a avut o reacţie: „Era doctorul echipei. Un adevărat profesionist şi apreciat de toată lumea. Gândurile mele sunt acum cu părinţii lui, cu soţia lui şi cu familia lui. El e o victimă colaterală a COVID-19. Ştiu că a lăsat în urmă o scrisoare prin care îşi explică gestul. Dar am ignorat conţinutul acestei scrisori“.

  SURSA: adevarul.ro

  reims 2

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.