Gest șocant: medicul unei importante echipe de fotbal din Europa s-a sinucis, fiind infectat cu COVID-19!

  de - | 6 aprilie 2020, 9:16 AM | Coronavirus | Sport

  0

  Cei care se îmbolnăvesc de COVID-19 au, uneori, reacţii exagerate, deşi vorbim de o boală care în 80 la sută din cazuri se poate trata fără să fie nici măcar nevoie de spitalizare.

  Doar că, din păcate, frica a fost cultivată în oameni, cu ocazia pandemiei şi acum mulţi nu sunt în stare să-şi păstreze luciditatea. Şi recurg la gesturi extreme! În această categorie intră şi medicul echipei franceze de fotbal Stade de Reims, Bernard Gonzalez (60 de ani).

  Acesta a fost diagnosticat cu COVID-19 şi, neavând o formă gravă a bolii, se afla acasă în autoizolare. Doar că aici a comis un gest care a şocat Franţa: s-a sinucis! Potrivit „Mirror“, care citează publicaţia franceză „Le Parisien“, Gonzalez a lăsat în urma sa „o scrisoare detaliată“ prin care a făcut legătura între boală şi gestul său.

  Gonzalez activa de 20 de ani ca medic la Reims, formaţie aflată pe locul 5 din 20 în prima ligă franceză.

  Faptul că Gonzalez şi-a luat viaţa a creat un şoc atât de mare în comunitatea locală, încât până şi primarul de la Reims a avut o reacţie: „Era doctorul echipei. Un adevărat profesionist şi apreciat de toată lumea. Gândurile mele sunt acum cu părinţii lui, cu soţia lui şi cu familia lui. El e o victimă colaterală a COVID-19. Ştiu că a lăsat în urmă o scrisoare prin care îşi explică gestul. Dar am ignorat conţinutul acestei scrisori“.

  SURSA: adevarul.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.