joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gest minunat la Șiria! Lăcrămioara Balint a returnat un portmoneu plin cu bani unui bărbat din Mâsca

  de Special Arad | 5 februarie 2023, 2:02 PM | Știri Arad

  0

  Sunt rare astfel de gesturi și de aceea merită ca ele să fie făcute publice. Lăcrămioara Balint, o femeie din Șiria, este cea care a făcut un gest minunat în aceste zile după ce a găsit și apoi a returnat posesorului un portmoneu plin cu bani.

  Omenie, cinste, onoare…aceste calități ale noastre ies la iveală în momentele când suntem puși în fața unor alegeri.

  La fel s-a întâmplat în ultima zi a lunii ianuarie, când, doamna Lăcrămioara Balint, din Galșa, a găsit un portmoneu cu 800 de lei, 500 de euro și documentele personale ale unui bărbat din Mâsca.

  Fără să stea pe gânduri, a sunat la Biroul Poliției Comunale Șiria, și a povestit colegului nostru că a găsit un portmoneu, și s-ar bucura dacă banii și documentele ar ajunge cât de repede la proprietar, poate are greutăți…să nu-și facă inimă rea că a pierdut banii și actele.

  Polițiștii au mers la casa doamnei Lăcrămioara, unde au așteptat, împreună, să ajungă și proprietarul portmoneului, care n-a contenit să mulțumească pentru acest gest.

  Aceasta este o poveste cu final fericit, și ne bucurăm că în comunitățile arădene avem oameni de o ținută morală atât de înaltă”, transmite IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.