duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  GEST EXTRAORDINAR la ARAD! Are patru copii, dar a înapoiat un portofel cu 5.000 de euro! (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 25 martie 2015, 2:05 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Arădeanca Andreea Stretciuc a fost invitată astăzi la Ziua Poliției găzduită în sala festivă a sediului Inspectoratului de Poliției Județean Arad. A primit din partea comandantului poliției arădene, Ioan Tamaș, o diplomă pentru Spirit Civic, dar fapta ei va rămâne un exemplu pentru orice om de pe această planetă indiferent de condiția socială sau de situația financiară.

  Căsătorită și mamă a patru copii, ANDREEA STRETCIUC a găsit în luna noiembrie, în cartierul Aradul Nou, un portofel. L-a controlat, iar în acesta se aflau 2.000 de lei, cash, 100 de euro și un card bancar pe care mai erau 20.000 de lei. Nu știa a cui e portofelul, dar nici nu a fost deloc interesată de conținutul ei.

  L-a predat la secția de poliție! Câți dintre noi am fi făcut acest lucru? Pentru acest gest incredibil pentru unii, Andreea Stretciuc merită tot ce este mai bun pe această lume.

  Portofelul aparține unui cetățean elvețian, acesta recuperându-l de la secția de poliție unde a fost predat.

  Felicitări și toată stima DOAMNĂ Andreea Stretciuc!

  stretciuc

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.