George Țucudean, o nouă operație la inimă! „Acum e și mai rău decât a fost data trecută”

  de - | 3 mai 2019, 8:11 AM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Era luni seara și campioana CFR se pregătea de jocul cu Viitorul. Partida urma să înceapă la ora 21, dar pe drumul Oradea – Arad eram depășiți de Mercedesul condus de George Țucudean. Ne puneam deja întrebări: ce e cu el pe aici în ziua în care CFR are meci?

  Apoi am aflat că George ar din nou probleme cu inima. După ce a simțit înțepături la antrenament, George se interesează de noi tratamente la clinica din Austria la care a mai fost. Țucudean va merge pentru un nou consult și e foarte posibil să nu mai joace deloc în acest sezon.

  Astfel, arădeanul va face încă un drum la Viena, la cardiolog, și o nouă ablație, o intervenție pentru anularea unui punct din zona inimii, cu potențial de extrasistole.

  Apropiați ai internaționalului român dezvăluie că George a vorbit deja la clinică și că fotbalistului îi va fi montat un holter, un aparat de monitorizare a activității inimii pentru 24 de ore. În funcție de rezultatele controlului și de opinia nouă a doctorilor, Țucudean e tentat să mai suporte încă o ablație. Abia i s-a mai făcut una, în urmă cu o lună, scrie gsp.ro.

  În ziua partidei cu Viitorul i-a revenit teama, a simțit iar că-i crește pulsul, și l-a anunțat pe Dan Petrescu că nu se simte în stare să joace. „A trebuit să mai țin echipa pe teren ca să exersăm fazele fixe de la capăt, cu Costache în locul lui Țucudean!”, a povestit antrenorul, încurcat de incertitudinea pe care o prezintă cel mai bun fotbalist din lotul lui.

  Nu doar Petrescu e îngrijorat, toți oamenii din club sunt. „Acum e și mai rău decât a fost data trecută. Pentru că tot se mai simte tensionat și după intervenția pe care a suportat-o la Viena, George e și mai derutat, nu-i e clar ce ar mai fi de făcut ca să scape de problema asta”, explică surse de la CFR, scrie gsp.ro.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Multă sănătate !
   Și eu am trecut prin ”experiența” a două ablații și pot spune că într-adevăr există remediu pentru fibrilația atrială și alte boli cardiovasculare similare. Mai mult decât atât, există specialiști și în țară, eu am efectuat ablațiile la Iași . Sunt specialiști peste tot în țară, păcat că actuala guvernare oferă sinecuri politice la niște impostori pe post de manageri de spitale …

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.