Gelozie dusă la extrem: o tânără din Iași a răpit-o, a bătut-o și a tuns-o pe amanta soțului ei

  de Special Arad | 6 December 2020, 9:54 AM | Naţional

  0

  (foto: antena3)

  Scene desprinse din filme s-au întâmplat ieri la Iași. O tânără a fost răpită de soția celui cu care avea o relație. Se pare că aceasta a fost atrasă de un bărbat, cunoștință comună, ca mai apoi să fie luată cu forța și dusă într-un loc unde a fost luată la bătaie se soția geloasă. Tânăra de 23 ani a dus-o pe rivala sa de doar 17 ani într-un cartier, a bătut-o și a tuns-o, apoi a lăsat-o să plece acasă.

  Soţia bătăuşă a fost reţinută pentru 24 de ore
  A doua zi, fata a mers la poliţie şi i-a reclamat pe cei doi agresori, care, în urma unor percheziţii efectuate la Roman şi Iaşi, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

  Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au efectuat 3 perchezitii domicilare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și amenințare. Din cercetări a rezultat că un tânăr s-ar fi întâlnit cu o tânără, pe care o cunoștea pe raza mun. Iași și ar fi dus-o, contrar voinței sale într-o altă zonă, unde ar fi fost așteptați de două fete, care ar fi agresat-o. În baza probatoriului administrat în cauză tânărul de 23 ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

  Citește toată știrea AICI

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.