Gazprom confirmă că a oprit gazul pentru Olanda

  de - | 31 mai 2022, 9:34 PM | Internaţional

  0

  Compania rusă Gazprom a confirmat marți că „a oprit complet livrările de gaz către GasTerra BV (Olanda) din cauza neplatei în ruble”, informează CNN, citat de Digi24.

  Gazprom a declarat că nu a primit plata în ruble pentru livrările de gaz până la sfârșitul zilei lucrătoare de luni.

  Pe 30 mai, GasTerra a declarat că se așteaptă ca livrările să înceteze după ce a refuzat să plătească în ruble. GasTerra a precizat că va cumpăra gaz din alte surse pentru a acoperi pierderea.

  Țările de Jos consumă aproximativ 40 miliarde de metri cubi de gaz natural, dintre care aproximativ 5 miliarde veneau din Rusia.

  Sursa: Digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.