joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gazdele au stricat derbiul arădean de la fileu: ProVolei vs. Westar 3-0

  de Dan Lazăr | 12 noiembrie 2019, 10:37 AM | Sport

  0

  Derbiul arădean dintre UVVG ProVolei și CS Westar, din seria de vest a Campionatului Național de volei juniori, nu prea și-a confirmat renumele, deoarece echipa considerată gazdă și-a impus rapid punctul de vedere și a câștigat lejer cu scorul de 3-0 (9, 15, 5), după 49 de minute de joc.
  Cu un joc rapid, combinativ, cu atacuri în forță, jucătorii antrenorului Marius Mascovits s-au detașat rapid în fiecare set.

  Lotul formației UVVG ProVolei Arad a fost format din: Rusu Bogdan, Ștefănescu Vlad, Câmpan Alexandru, Sullei Adrian, Lovas Lorand, Șipoș Richard, Sârboiu Sebastian, Creța Patric, Mihălescu Daniel, Văsar Andreas, Zâză Dennis, Timotity Mark și Ciubotariu Alexandru.

  Profesorul Radu Săbău, președintele ProVolei Arad, dorește să mulțumească autorităților locale și Centrului Municipal de Cultură Arad pentru sprijinul acordat acestui proiect, dar și celor aproximativ 120 de spectatori care au încurajat cele două echipe.

  Pentru UVVG ProVolei Arad urmează o deplasare grea, la Craiova, unde va încerca să dea „lovitura” și să câstige derbiul seriei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.