duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Gata cu alerta! Polițiștii Postului de Poliție Șiria au găsit minora declarată răpită de IPJ Maramureș

  de Special Arad | 21 iunie 2020, 2:50 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. La data de 20 iunie a.c., I.P.J. Maramureș a emis o alertă de răpire a unui minor, Adam Corina Andreea.

  Astfel că, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Arad au desfășurat activități specifice, iar în urma investigațiilor efectuate, astăzi 21 iunie a.c., au depistat-o pe minoră, pe raza localității Șiria.

  Aceasta a fost găsită nevătămată și se află în custodia polițiștilor Postului de Poliție Șiria, urmând a fi preluată de un echipaj de poliție din cadrul S.I.C. – .I.P.J.MM.

  Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut și clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcție de cele constatate.

  Activitățile specifice au beneficiat de sprijinul Direcției de Investigații Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor, Direcției de Operațiuni Speciale, I.P.J. Arad, Bihor și Cluj.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.