sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Garden Party” fără „garden”! Vremea rea mută din Parcul Pădurice petrecerea CJA de astăzi. Vezi unde!

  de Tomck@t | 20 aprilie 2017, 1:29 PM | Știri Arad

  0

  În cadrul seriei de evenimente prin care se sărbătoresc 25 de ani de activitate ai Consiliului Județean Arad se anunța pentru ziua de azi și un „Garden Party” în Parcul Pădurice. „Încet-încet ne dezmorțim și ne pregătim pentru nebunia de vară” – chiar așa începea comunicatul evenimentului. Nu, nu ne-am dezmorțit și, din păcate, mai avem de așteptat după nebunia de vară!

  Cei care au fost puși să organizeze petrecerea sunt cei de la Asociația CitiZenit în colaborare cu Centrul Cultural Judeţean Arad, dar având în vedere condițiile meteo nefavorabile pentru un party în aer liber, aceștia au venit astăzi cu un plan B.

  Astfel, „Garden Party” se mută la Gara CFR! Intrarea rămâne (desigur) liberă, iar ora de începere a rămas 19:00.

  Vor mixa, așa cum s-a anunțat, bucureșteanul UFe și arădenii Tasteful Indiecency.

  UFe este un producător de muzică, DJ rezident Vinyl, Rum, Tapas & Wine şi realizator al emisiunii VRTW de la Radio Guerrilla. Se exprimă printr-o explozie de genuri şi influenţe muzicale, creând un stil unic care cu greu poate fi categorisit. De la ritmuri africane şi beaturi sudamericane la jazz, funk, hip-hop şi electronice contemporane, UFe le combină pe toate într-un mix de muzică energică şi vibrantă.

  Tasteful Indiecency este un grup local pasionat de muzică care provoacă lumea la dans. Versatili, captivanţi şi plini de viaţă, ei sunt cei care ne pun în mişcare pe The Beatles sau ne fac să ne regăsim pe Depeche Mode sau ne surprind cu cele mai noi trupe care merită ascultate şi adorate.

  Vezi PROGRAMUL COMPLET al evenimentelor „25 de ani Activitate Consiliul Judeţean Arad”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.