luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Garda de mediu plusează și amendează firma RETIM cu încă 70 de mii de lei!

  de Special Arad | 2 mai 2018, 4:30 PM | Administraţie | Știri Arad

  3

  Garda de Mediu răspunde sesizărilor arădenilor, și în urma controalelor vizavi de activitatea precară de ridicare a gunoiului din Arad de către firma RETIM au constatat mai multe nereguli. Cum era și de așteptat, greșeala se plătește, iar Garda de Mediu a amendat firma din nou cu încă 70 de mii de lei.

  Această amendă aplicată firmei vine să completeze celelalte amenzi aplicate de Primărie și Poliția Locală.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. In p-ta Reconcilierii nu s-a mai ridicat gunoiul tot de 2 saptamani (exact maine se implinesc) si la fel pe strada adiacenta Ecaterina Teodoroiu. Gramezile de pe langa tomberoane cresc si tot cresc… Am sunat la politia locala si ne-a spus ca va anunta Retim. Credeti ca va avea vreun efect? Era vorba ca pana ieri la ora 20.00 se reglementeaza situatia. Se pare ca nu. Probabil ca nu e suficient gunoi in jurul tomberoanelor, ar trebui sa se mai adune. Speram sa nu factureze Retimul pentru aprilie, cand la noi nu au fost deloc. Ar fi maxim tupeul.

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Nici in Sanicolaul Mic nu au venit pe toate străzile. La noi de 2 săptămâni sta gunoiul pe strada Pașcani. Am sesizat poliția locală care ne-a dat un alt nr se telefon. Acolo ne -a răspuns un domn amabil care ne-a promis ca se v-a remedia situația și a mai specificat ca nu știa ca sunt probleme pentru ca nu a mai reclamat nimeni… Cu sau fără reclamații gunoiul este încă pe străzi

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.