Garda de Mediu limitează accesul în incinta sediului instituției, din cauza COVID-19. Doar angajații vor putea intra

  de Special Arad | 13 martie 2020, 9:46 AM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  În scopul prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID-19, conducerea instituției a hotărât limitarea accesului în sediile comisariatelor județene, a persoanelor care nu sunt angajate ale instituției.

  Persoanele care doresc să depună documente (petiții, scrisori, comunicări, adrese, note, memorii etc.) sau solicită accesul la anumite informații/documente din dosare ce fac obiectul activităţii instituţiei sunt îndemnate să se adreseze, în acest sens, exclusiv  telefonic sau prin corespondență poștală ori electronică, fără a li se permite accesul fizic în sediile Gărzii Naţionale de Mediu.

  INFORMAȚII UTILE:

  GARDA NAŢIONALĂ DE MEDIU – COMISARIATUL JUDEȚEAN ARAD

  Adresă poștală:  – Arad, Str. Desseanu, nr. 2, Ap. 2

  Adresă electronică (e-mail): – [email protected]

  Telefoane: +40257280815, Fax: +40257257042

  PROGRAM DE FUNCȚIONARE:

  LUNI – JOI: 8:00 – 16:30

  VINERI: 8:00 – 14:00

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.