Gărâna arde ca o torță! Cunoscuta locație din vestul țării este cuprinsă de flăcări! Complexul „La scena”, distrus în proporție de 80%

  de - | 18 October 2016, 4:41 PM | Naţional

  0

  Momente de panica in cel mai cunoscut loc turistic din Banat. Un puternic incendiu a izbucnit la Garana, in Poiana Lupului. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns de urgenta pe Muntele Semenic, acolo unde un intreg complex turistic a fost cupris de flacari.

  Mai multe masini de interventie ale pompierilor din Resita au plecat spre complexul turistic „La Scena”. De asemenea, primarul comunei Valiug, Sorin Blaga, a declarat ca a trimis mai multi oameni si pompe pentru a limita proportiile dezastrului, care a cuprins cladirea in proportie de 80%.

  „Din pacate am fost anuntati tarziu. Noi am facut tot ce am putut. Am inteles ca pagubele sunt insemnate, a cazut acoperisul. Drumul a fost principalul obstacol”, a declarat primarul Sorin Blaga.

  Complexul ”La Scena”” este unul dintre cele mai cunoscute locuri de agrement din vestul tarii, la care an de an ajung mii de turisti din tara si din strainatate, pentru a participa la concertele organizate in aer liber.

  sursa: opiniatimisoarei

  sursa foto: resita.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.