marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gara din Sântana – o țigănie horror care demonstrează, cu probe, cât suntem de „civilizați”!…

  de Lucian Valeriu | 26 martie 2015, 1:33 PM | Administraţie | Strada

  4

  Fotografiile (pe care le-am împrumutat de la o doamnă localnică, ce și le-a postat ieri pe Facebook) vorbesc de la sine… comentariile sunt aproape superflue. Nu cred că veți găsi, oricât de „dresat” ați fi într-ale apărării sistemului, explicații logice, scuze la adresa autorităților centrale sau regionale sau argumente coerente ale atitudinii de „mă doare-n bască” a autorităților locale, față de această stare de fapt. Nu ai nicio scuză să lași o gară să arate așa!
  Aaa! Și să nu uităm… Sântana e oraș! „Civilizat de nemții  sași ….ăăă… șvabi”…  Locul de baștină a unui laureat de Premiu Nobel… Nod de cale ferată…
  Oribil… un coșmar!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Referitor la GARA din SANTANA: am fost in Noembrie in Santana si am cautat pe cineva pe strazile din spatele garii.Am fost speriata sa vad, ca si dupa 25 de ani nu a fost cineva in stare sa construiasca toalete publice pentru calatori….Asa ceva nu exista in Gara.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.