marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gala Campionilor este tot mai aproape! Ruben a pus în vânzare biletele pentru 17 noiembrie

  de Lucian Dănilă | 17 octombrie 2018, 5:46 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Ruben Stoia vrea să facă o tradiție din evenimentul pugilistic „Gala Campionilor” de la Arad. Anul trecut la avut în main event pe Mihai Nistor, românul care l-a învins pe actualul campion mondial al greilor, Anthony Joshua. În acest an, vedeta evenimentului va fi unul dintre cei mai valoroși boxeri pe care i-a dat Aradul: Flavius Biea.

  Flavius este de cinci ani în circuitul profesionist, având 15 meciuri și 14 victorii, dintre care șase înainte de limită. El va lupta la Arad pentru Centura IBA Inter-Continental, urmând ca adversarul să fie stabilit în zilele care urmează. În ringul de la Polivalentă va urca și Eduard Gafencu, arădeanul care de curând a câștigat Centura Colosseum în piramida K1 care a avut loc la București. În ring va urca și un alt nume cunoscut al boxului românesc, Sorin „Pantera” Tănăsie.

  Moderatorii evenimentului și responsabili de o atmosferă incediara vor fi: Flick și Răzvan Popescu de la Radio ZU.

  Ruben a pus în vânzare și biletele pentru gala de la mijlocul lunii viitoare. Acestea pot fi achiziționate în format fizic de la Sala Polivalentă din Arad, dar și de la Art Caffe sau Cristal Caffe.

  De asemenea, biletele pot fi procurate și de pe site-ul www.myticket.ro, AICI.

  Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar la zona VIP de 150 de lei.

  Rezervări de bilete se pot face și la numărul de telefon: 0740362089

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pun pariu că nu vor rămâne locuri goale.
   Luptele de Gladiatori au trecere mare la românii de azi.
   Și să vedeți parada silicoanelor și intervențiilor cirurgicale pe latura feminină. Toate întreținutele își vor da întâlnire la evenimentul Nr.1 al Aradului.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.