Gafă a agenției Reuters. Știrea cu demisia lui Ludovic Orban, ilustrată cu poza lui Viktor Orban, premierul Ungariei

  de - | 8 decembrie 2020, 8:26 AM | Internaţional | LOL

  0

  Agenția de presă Reuters a comis o gafă atunci când a ilustrat articolul referitor la demisia prim-ministrului României, Ludovic Orban: Informația a fost prezentată cu fotografia premierului maghiar Viktor Orban, iar știrea a fost preluată cu tot cu poză și de alte site-uri, inclusiv Yahoo News, notează Știrile PRO TV.

  „Premierul român Orban demisionează, exprimându-și speranța că liberalii vor forma viitorul guvern”, a titrat Reuters știrea care-l prezintă, în fotografia ilustrativă, pe șeful guvernului maghiar, Viktor Orban.

  Cu toate astea, descrierea imaginii folosite în știre a fost corectă. „Prim-ministrul ungar Viktor Orban, la Bruxelles, Belgia, 17 iulie 2020”, era legenda care apărea sub fotografie.

  Ludovic Orban a anunțat luni seară că demisionează din funcția de premier, explicând că decizia are un obiectiv precis – demararea negocierilor pentru un nou guvern în urma rezultatelor înregistrate la alegerile parlamentare. În locul său, președintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier interimar pe actualul ministru al apărării, Nicolae Ciucă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.