„Fury”, noul film cu Brad Pitt, s-a lansat în premieră la Londra

  de Special Arad | 20 octombrie 2014, 1:18 PM | Film | Video

  0

  Filmul „Furia: Eroi anonimi/ Fury”, în regia lui David Ayer, cu Brad Pitt şi Shia LaBeouf în rolurile principale, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 24 octombrie, fiind distribuit de Freeman Entertainment.

  Pe 19 octombrie, lungmetrajul a fost proiectat în premieră în închiderea Festivalului de Film de la Londra, în prezenţa actorului Brad Pitt şi a regizorului David Ayer. Clare Stewart, directorul Festivalului de Film de la Londra, descria acest lungmetraj de război ca fiind „o realizare cinematografică răsunătoare”, care urma să aducă evenimentului cinematografic de anul acesta „o încheiere monumentală”.

  Cu o acţiune care se petrece la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, filmul „Fury” spune povestea unui sergent american (Brad Pitt) cu mare experienţă în luptă. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, sergentul Wardaddy conduce un tank Sherman, supranumit „Fury”, şi pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigaşă, care ar trebui să dea ultima lovitură forţelor armate ale Germaniei naziste.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.