vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  News AlertFurtuna a făcut ravagii în Arad: copaci și stâlpi căzuți peste mașini, un drum județean blocat și o localitate întreagă rămasă fără curent electric

  de Luci Precup | 12 decembrie 2016, 10:23 PM | Recomandările editorilor | Şiria | Știri Arad | Vladimirescu

  0

  Știri Arad. Vântul puternic care a suflat luni seara a produs pagube serioase în județul Arad.

  Vorbim, în primul rând, despre un incident ce a avut loc pe Strada Bodrogului, unde mai mulți copaci au fost puși la pământ de furtună, unul dintre aceștia prăbușindu-se peste un autoturism.

  Câteva minute mai târziu, cinci stâlpi din lemn au fost doborâți și ei de vântul puternic, în acest caz alte două autoturisme fiind avariante serios.

  În același timp, mai mulți arbori au fost doborâți de vânt și pe drumul Arad – Șiria, circulația fiind blocată pentru o perioadă de 30-40 de minute, până la intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

  Totodată, rafalele de vânt au lăsat localitatea Vladimirescu fără curent electric în jurul orei 21:45. Locuitorii sunt în beznă chiar și la această oră.

  Foto: internet

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.