Furnizarea apei potabile, întreruptă astăzi la Sânleani și Livada, iar mâine la Covăsânț

  de Special Arad | 23 November 2021, 9:35 AM | Covăsânţ | Livada | Știri Arad

  0

  Locuitorii din Sânleani și Livada rămân astăzi (marți, 23 noiembrie) fără apă potabilă în robinete până la ora 14. Compania de Apă efectuează lucrări de întreținere și mentenanță la sistemul de aducțiune Sânleani – Livada.

  Lucrările Companiei de Apă continuă și mâine (miercuri, 24 noiembrie), într-o altă zonă, la rețeaua de aducțiune Ghioroc – Covăsânț. Din această cauză, în intervalul orar 8-15, se va întrerupe furnizarea apei potabile în localitatea Covăsânț.

  Compania de Apă Arad prezintă scuze abonaților afectați pentru disconfortul creat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.