Furnizarea apei în robinete, cu întreruperi la Șicula, Gurba și Chereluș, timp de trei zile

  de Special Arad | 28 June 2022, 8:22 PM | Știri Arad

  0

  Compania de Apă Arad anunță că, timp de 3 zile, de miercuri, 29.06.2022, și până vineri, 01.07.2022, în localitățile Șicula, Gurba și Chereluș, furnizarea apei potabile va fi întreruptă în intervalul orar 09:00 – 12:00 și 18:00 – 21:00 pentru refacerea rezervei de apă, în condiții de secetă accentuată.

  Compania de Apă Arad reamintește utilizatorilor că, în special în perioadele secetoase, apa trebuie folosită cu responsabilitate, strict pentru consum propriu si în scop menajer. Folosirea apei în alte scopuri duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, iar acest lucru poate determina dificultăți în asigurarea unui nivel de apă, care să permită funcționarea capacităților de pompare în regim normal.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.