Fumigene și artificii la meciul Bătrânei Doamne

  de Lucian Dănilă | 25 mai 2014, 10:39 AM | Sport

  0

  În minutul 70, galeria a aprins fumigene și artificii în peluză, un fum de culoare roșie ridicându-se spre cer. Era un moment dedicat faptului că UTA Bătrâna Doamnă, echipa născută în vară și adoptată în acest an de galeria SCU, era deja ca și calificată la barajul pentru promovare. La finalul partidei, cei din SCU au cântat minute în șir împreună cu jucătorii, finalul fiind dedicat chiar celor de la – ați ghicit – Timișoara!

  Până la jocul, sau jocurile de baraj, galeria Bătrânei Doamne pregătește o coregrafie pentru finala Cupei României – faza județeană cu Gloria. „Împreună spre baraj” era îndemnul membrilor SCU la jocul de aseară.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.