Fukumaru, pisica cu cei mai ciudați ochi și stăpâna ei

  de Special Arad | 1 iulie 2015, 2:11 PM | Animal Special | Foto

  0
  pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi

  O bătrânică din Japonia a adoptat, în urmă cu mai mulți ani, o felină găsită pe stradă. Fukumaru este pisica cu un ochi galben și unul albastru, iar prietenia celor două a fost surprinsă, de-a lungul vremii, în câteva fotografii de colecție.

  În urmă cu 9 ani, o bătrânică din Japonia, pe numele ei Misao, a găsit pe stradă o pisică pe care a botezat-o Fukumaru.

  Numele nu este ales la întâmplare, ci are și o însemnătate: fuku înseamnă noroc, iar maru înseamnă cerc. Mai exact, bătrânica i-a dat acest nume pisicii pe care a adoptat-o, sperând că felina îi va aduce noroc și viață lungă. Fukumaru e o pisică specială și datorită faptului că ochii ei sunt de două culori diferite.

  De-a lungul anilor, nepotul bătrânei în vârstă de 88 de ani, fotograful Miyoko Ihara, a surprins în imagini de colecție prietenia cu totul specială dintre bunică și simpatica felină.

  pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi1 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi2 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi3 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi4 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi5 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi6 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi7 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi8 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi9 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi10 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi11 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi12 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi13 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi14 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi15 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi16 pisica-cu-cei-mai-ciudati-ochi17

  Sursa: agentiadepresamondena.com

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.