Frumusețe și eleganță la superlativ! Mai mulți tineri arădeni au absolvit un curs de modeling

  de Dan Lazăr | 20 iunie 2021, 1:51 PM | Monden

  0

  Modelingul este o lume care îi atrage tot mai mult pe tineri, dornici să își facă o carieră în acest domeniu. Lavinia Ichim, arădeanca care a cucerit numeroase titluri de Miss, pășind pe celebre podiumuri ale modei internaționale, și-a propus să ofere arădenilor oportunitatea de a descoperi din tainele modelingului.

  Zilele trecute s-a desfășurat ceremonia de absolvire a ultimului curs de inițere în modelling pentru adolescenți, după ce în 1 iunie, de ziua lor, a fost rândul copiilor să urce pe podium. Hainele modelelor Lawinne Models au fost asigurate de Cozacone și CozaconeWoman, iar machiajul și aranjarea părului acestora de Creative Academy.

  Reprezentantă a României la faza finală a Miss Model of the World sau Miss Turism World, ce s-au desfăşurat în China, Miss 7 Continents, cu faza finală în Turcia, sau Top Model of the World, organizat în Egipt, Lavinia Ichim a participat, în ultimii ani, la prezentări de modă sau şedinţe foto în diferite locații precum: Dubai, Mumbai, Viena, Milano sau pe Coasta de Azur.

  Printre altele, arădeanca a cucerit titlurile de: Miss Crişana, Miss Globe România, Miss Model of the World România, Miss Turism, ocupând locul secund la Beauty of România.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.