Frumoasa arădeancă Lavinia Ichim, câștigătoare a numeroase concursuri de Miss, își deschide agenție de modeling! „Vreau să realizez un lucru frumos pentru orașul nostru”

  de Dan Lazăr | 19 martie 2020, 8:16 PM | Monden | Povești despre oameni

  0

  Modelul arădean Lavinia Ichim este un nume cunoscut în lumea concursurilor de frumusețe și a modelingului din țară și străinătate. Reprezentantă a României la faza finală a Miss Model of the World sau Miss Turism World, ce s-au desfăşurat în China, Miss 7 Continents, cu faza finală în Turcia, sau Top Model of the World, organizat în Egipt, Lavinia Ichim a participat, în ultimii ani, la prezentări de modă sau şedinţe foto în diferite locații precum: Dubai, Mumbai, Viena, Milano sau pe Coasta de Azur.

  Printre altele, arădeanca de 24 de ani a cucerit titlurile de: Miss Crişana, Miss Globe România, Miss Model of the World România, Miss Turism sau locul secund la Beauty of România.

  De curând, absolventa Facultăţii de Inginerie (2018), Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei (2017) și a masterului în Ştiinţele Educaţiei (2019) încearcă să îmbine prezența în lumina reflectoarelor cu munca de modelare a celor care își doresc să devină un bun fotomodel sau manechin.

  „M-am decis să realizez un lucru frumos pentru orașul nostru, de care să se bucure și viitoarele generații. Mi-am propus să deschid, în această lună, o agenție, Lawinne Models. Eu mă voi ocupa de îndrumarea modelelor, de la fotografiat, mers scenic, cum să mergi la un casting, la un concurs de miss etc. Voi face și cursuri pentru începători. De partea foto se va ocupa Silviu Cozma. Avem deja și studio pentru ședințe foto și curând sper să încep și cursurile de formare pentru copii și adolescenți”, ne-a declarat frumoasa arădeancă, care și-a făcut intrarea în această lume a modelingului odată cu Miss Arad 2011, unde a cucerit titlul „Miss Presa”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.