marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Frontierele din județul Arad, întărite de polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și câini de patrulare împotriva migranților

  de Ioana Costaș | 22 aprilie 2023, 9:50 AM | Știri Arad

  0

  Frontierele din județul Arad au fost întărite. Totul, în urma unui plan de măsuri privind combaterea migrației ilegale, pus în aplicare la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, începând de ieri.

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad anunță că „la nivelul punctelor de trecere a frontierei din județul Arad au fost constituite patrule mixte, formate din polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și câini de urmă și însoțire/patrulare, pentru depistarea persoanelor care încearcă să treacă fraudulos frontiera de stat a României”.

  De asemenea, reprezentanții IPJ Arad atrag  atenția conducătorilor de autotrenuri „ca la fiecare oprire în locurile special amenajate, să verifice integritatea sigiliilor și prelatelor”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.