miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Frontierele din vestul țării sunt sufocate. Camionagiii așteaptă și până la opt ore să ajungă în Ungaria

  de Ioana Costaș | 11 aprilie 2023, 1:18 PM | Știri Arad

  0

  Frontierele situate în județul Arad, la granița cu Ungaria, sunt sufocate, marți după amiaza, după ridicarea restricțiilor impuse camioanelor de autoritățile maghiare, în timpul Paștelui catolic. Sute de camioane așteptau marți în jurul prânzului, pe sensul de ieșire din țară. La frontiera Nădlac II, automarfarele au blocat banda 1 în așteptarea controlului de frontieră.

  La frontiera Vărșand, automarfarele așteaptă 8 ore pentru a ieși din România, la Nădlac II Autostradă timpul de așteptare este de trei ore, iar la Nădlac I se așteaptă 90 de minute.

  Trebuie menționat că încă de luni seara, camioanele s-au așezat la coadă ca să iasă din țară, iar marți dimineața cozile măsurau deja 15 kilometri.

  De luni seara, de la ora 23:00, și până marți la ora 11:00, 1.000 de automarfare au ieșit din România, doar prin frontiera Nădlac II.

  Și nu doar automarfarele au de așteptat la controlul de frontieră, ci și românii care vin acasă de sărbători.

  Este de așteptat ca traficul să revină mâine la normal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.