marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 301.000 de persoane au ieșit din România prin punctele de trecere a frontierei din județul Arad

  de Ioana Costaș | 21 august 2023, 7:33 PM | Știri Arad

  0

  Reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad transmit că la sfârșitul săptămânii trecute, punctele de trecere a frontierei din județul nostru, situate la granița cu Ungaria, au fost tranzitate de peste 301.000 de persoane pe sensul de ieșire. Pe sensul de intrare în România, au trecut 87.000 de persoane. PTF Nădlac II a fost, și de această dată, cea mai tranzitată frontieră.

  Weekendul trecut a fost unul dintre cele mai aglomerate din această vară la punctele de trecere a frontierei din România.

  Poliția de Frontieră a anunțat că vineri, 18 august, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) aproximativ 401.100 de persoane, cetățeni români și străini şi peste 102.400 de mijloace de transport.

  Sâmbătă, 19 august, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) aproximativ 555.600 de persoane, cetățeni români și străini, şi peste 143.300 de mijloace de transport.

  Duminică, 20 august, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) aproximativ 490.800 de persoane, cetățeni români și străini, şi peste 125.800 de mijloace de transport.

  Citește și: Poliția de Frontieră: „Traficul la frontieră s-a dublat, în weekend, faţă de perioada similară a anului anterior”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.