marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Frizerul care ia 10.000 de euro pe lună! De la stat…

  de Special Arad | 14 iulie 2016, 10:50 AM | Monden

  0

  Frizerul care se ocupă de preşedintele francez Francois Hollande are un venit net lunar de 9.895 de euro, plătit de contribuabili, relatează France 24, care a adăugat că frizerul a semnat un contract de confidenţialitate şi trebuie să fie disponibil non-stop.

  Identificat numai ca Oliver B., frizerul preşedintelui şi-a început contractul de cinci ani când Hollande şi-a început mandatul, în 2012. Pe lângă salariul net, frizerul are de o serie de avantaje precum ajutor financiar pentru locuinţă şi alte „avantaje legate de familie”, a declarat avocatul acestuia, Sarah Levy.   Slujba necesită însă un angajament total, ceea ce înseamnă că trebuie să fie disponibil non-stop şi că nu are dreptul să divulge informaţii pe care le-ar putea afla în timpul serviciului.

  „A ratat naşterea copiilor săi”, a povestit avocatul, adăugând că bărbatul a fost nevoit să îşi vândă propriul salon la preţ redus, din cauza programului aglomerat. Palatul Elysee a confirmat informaţia, precizând că frizerul se ocupă de părul lui Hollande „în fiecare dimineaţă şi de oricâte ori este nevoie, (precum şi – n.r.) înainte de fiecare discurs”.

  De asemenea, el călătoreşte cu liderul francez în majoritatea deplasărilor care durează mai mult de o zi. Informaţia privind salariul frizerului şi condiţiile sale contractuale au stârnit o adevărată furtună pe reţelele de socializare, unde se propagă sub numele de #coiffeurgate.

  În luna martie, revista Vanity Fair a dezvăluit că make-up artistul fostului preşedinte Nicolas Sarkozy avea un venit lunar net de circa 8.000 de euro pe lună. Potrivit AFP, Sarkozy a fost primul lider francez care a angajat un make-up artist, dar Hollande i-a urmat exemplul.

  olivier1

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.