marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Frica de lupi! UTA s-a speriat de un rezultat mare pe terenul Petrolului

  de Lucian Dănilă | 22 noiembrie 2018, 9:23 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Petrolul Ploiești nu a pierdut niciun meci în acest sezon al Ligii a 2-a pe teren propriu. Chiar dacă este o echipă nou promovată, ca și Universitatea Cluj, Petrolul luptă pentru un loc direct promovabil în Liga 1.

  UTA a început foarte timorată partida și în primele zece minute aproape că nu a depășit linia de la jumătatea terenului. Drept consecință, Ștefănescu a deschis scorul în minutul 12 după ce s-a distrat cu El Hasni și a trimis un trasor în genul lui Del Piero în vinclul porții lui Orlic.

  Părea un joc într-un singur sens, dar UTA a ieșit tot mai mult la joc și chiar și-a creat două bune ocazii prin David Popa, la prima acesta ratând complet execuția deși era singur cu portarul Tordai. Șaim a trimis un trasor în transverasala porții arădene, dar echilibrul pe tabela de marcaj a venit totuși în minutul 36 atunci când Antoche, în poziție de ultima apărător, a încercat să-l depășească pe Manea, fundașul arădean a recuperat, a fost faultat în careu de același Antoche și s-a dictat penalty și eliminarea jucătorului ploieștean. Rus a transformat penalty-ul și s-a făcut 1-1.

  După pauză, Rus a marcat în minutul 49 pe un contraatac, după o excelentă pasă a juniorului Miculescu și UTA avea avantaj de 2-1 și părea că defilează. Brusc, jocul arădenilor și-a pierdut din consistență și Petrolul a atacat tot mai mult.  După o imensă ocazie a aceluiași Cipri Rus, care a ratat singur cu Tordai, în minutul 69, Laurenţiu Marinescu scapă în careu pe stânga, trimite pe lângă portar, însă şi pe lângă ţintă, însă căpitanul Petrolului e faultat de Orlic şi arbitrul dictează penalty, care a fost transformat de Arnăutu: 2-2.

  Finalul a fost dominat de Petrolul, dar chiar și așa Janos putea face 2-3, dar s-a complicat la o fază de atac purtată pe traseul Coulibaly – Cipri Rus. La 2-1, UTA a dat senzația că s-a speriat de „lupii galbeni”. Prin această remiză, UTA pune capăt unei serii negre de trei înfrângeri consecutive.

  Petrolul: Tordai – Alb. Olaru, Antoche, Fl. Plămadă, Ţigănaşu – M. Chindriş, Danci (38 Cazan) – Tudor Şaim (83 Grecu), Laur. Marinescu (cpt.), Ştefănescu (76 Nini Popescu) – Arnăutu

  Rezerve: Bolboaşă – Velisar, L. Cazan, N. Popescu, Ciocâlteu, Cl. Herea, Rob. Grecu

  Antrenor: Octavian Grigore

  UTA: Orlic – Al. Manea, El Hasni, S. Benga, Copaci – Coulibaly, Andr. Enescu – Cr. Costin, Miculescu (55 Petra), Dav. Popa (62 Janos) – Cip. Rus (cpt.- 86 Oprea)

  Rezerve: Rob. Bodea – R. Iuga, N. Janos, L. Oprea, Petra, D. Dan, Suslak

  Antrenor: Ionuţ Popa

  ELIMINAT: Antoche 35

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.