„Free hugs”, din nou în Arad

  de [email protected] | 7 July 2014, 4:04 PM | Știri Arad

  1

  O îmbrățișare din partea unui străin îți poate înveseli ziua și te poate încărca cu energie pozitivă. Campania Free Hugs (îmbrățișări gratuite) este prezentă și în România, deja de 8 ani, și se bazează tocmai pe efectul plăcut al unei îmbrățișări neașteptate. Campaniile spontane au deja și în Arad o mică… să-i spunem „tradiție”, de cele mai multe ori organizate de asociații non-profit cu voluntari arădeni sau străini. De regulă, vara.

  Acum… vara a venit, însă cei cu chef de îmbrățișări au lăsat-o mai moale de ceva timp, parcă. Dar când eram cât pe ce să ne întrebăm ce s-a întâmplat cu acest fenomen drăguț în orașul nostru, tocmai am prins, în parcul Pădurice, niște tineri simpatici care oferă, din proprie inițiativă, îmbrățișări gratuite. Îi îmrățișăm și noi (virtual) cu această ocazie și, dacă-i prindeți în oraș, ar fi fain să faceți și voi la fel (dar nu virtual, firește).

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Benefică inițiativă! Și eu m-am trezit cu o astfel de îmbrățișare tocmai când am coborât din tramvai! Un fel de deus et machina! Dar a fost fain! E o descărcare/încărcare de energii. Un fel de Odă a bucuriei între semeni pentru semeni – această scurtă dar plină de semnificații, ÎMBRĂȚIȘARE!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.