Fraudă electorală surprinsă de camerele de supraveghere (VIDEO)

  de - | 19 septembrie 2016, 1:24 PM | Internaţional

  0

  Duminică, cetăţenii ruşi şi-au ales membrii Dumei de Stat, camera inferioară a Parlamentului rus.

  Rusia Unită, partidul pro-Putin, aflat la guvernare, a câştigat 53,8% din voturi, în cadrul alegerilor parlamentare din Rusia, conform rezultatelor parţiale, după ce au fost numărate 60% din voturi, informează AFP. Rezultatele au fost furnizate de Comisia Electorală Centrală.

  Participarea la vot a fost de numai 47,8%, față de 60% în urmă cu cinci ani, și chiar mai redusă în metropolele Moscova și Sankt Petersburg.

  Numărul total de alegători se ridică la 111,6 milioane de ruşi, dintre care aproximativ 2 milioane locuiesc în afara ţării.

  În cadrul acestui scrutin s-au înscris peste 6.500 de candidați, proveniți de la 14 partide, care vor concura pentru cele 450 de mandate din Duma de Stat (camera inferioară a parlamentului federal rus).

  În video se vede clar cum o persoană scoate un teanc de buletine de vot și le introduce în urnă.

  Vezi video aici

  sursa: realitatea.net

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.