Frații întru barbă își unesc forțele pentru a ajuta spitalele din Arad

  de Special Arad | 24 martie 2020, 7:49 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  „Beard Brothers” („Frații cu/de barbă”, în traducere) este o organizație pornită la Cluj-Napoca, extinsă apoi în mai multe orașe din țară, care a ajuns zilele acestea și la Arad, ținta principală fiind adunarea de fonduri pentru a sprijini spitalele arădene în lupta împotriva coronavirusului.

  La Cluj-Napoca, cea mai remarcabilă acțiune a organizației a fost adunarea a 167.500 de euro prin care s-a reușit cumpărarea a două ambulanțe pentru SMURD Cluj. Organizația se autodeclară o „frăție a bărboșilor cu spirit de inițiativă”.

  Despre acțiunile plănuite pe raza județului nostru, „bărboșii” spun că își îndreaptă în primă fază atenția către Spitalul Județean Arad.

  „Împreună cu partenerii noștri și cu ajutorul comunității arădene, vom ajuta la achiziționarea echipamentelor medicale atât de necesare în această perioadă”, spun membrii Beard Brothers Arad.

  Pentru cine dorește să se alăture cauzei lor, pot face donații în contul asociației, de la Banca Transilvania – RO74 BTRL RONC RT02 4973 5204.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.