Fratele lui Mirel Rădoi, Mihai, a murit la spital în această dimineață

  de - | 29 martie 2019, 1:46 PM | Naţional

  0

  Mihai Rădoi (36 de ani), fratele selecţionerului naţionalei U21, Mirel Rădoi, a încetat din viaţă în această dimineaţă. Mihai Rădoi a suferit un stop cardio-respirator, consecinţă a tentativei de sinucidere de luna trecută.

  Luni, 13 februarie, în jurul orei 12:00, a fost apelat numărul de urgenţă 112 şi a fost anunţată o tentativă de sinucidere. Mihai Nicuşor Rădoi, fratele antrenorului României Under 21, Mirel Rădoi, s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia. El a fost preluat de Ambulanţă cu semne vitale existente, dar prognosticul medicilor a fost tot timpul rezervat.

  Ulterior, după ce a fost stabilizat, Mihai Rădoi a fost transferat la Casa Austria, secţie care aparţine de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Pius Brînzeu” Timişoara, unde a fost conectat la aparate.

  Directoul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina, a confirmat în această dimineaţă că pacientul a încetat din viaţă.

  “Din păcate, a decedat în cursul acestei dimineţi, în urma unui stop respirator în urma unei insuficienţe multiple de organe”, a spus Craina, pentru Libertatea.

  Din primele cercetări ale poliţiştilor la faţa locului, Mihai Rădoi ar fi ales să sară de la etaj din cauza unor neînţelegeri grave cu soţia sa.

  sursa: digisport

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.