Fotoreportaj – prima zi a târgului internațional „Agromalim”

  de Raluca Medeleanu | 11 septembrie 2014, 4:42 PM | Business | Știri Arad

  0

  Astăzi,11 septembrie, a avut loc deschiderea târgului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje „Agromalim”, la Expo Arad Internațional.

  Vizitatorii au putut vedea cele mai noi utilaje agricole, aparținătoare unor branduri celebre, să afle care sunt cele mai eficiente soluții pentru agricultură (cum ar fi folosirea energiei solare sau a energiei din deșeuri), să cumpere produse 100% naturale, direct de la producători, sau să admire frumoasele specimene de armăsari, ponei sau păuni, aflate în secțiunea expoziției dedicată animalelor.

  În ciuda faptului că mulți fermieri sunt ocupați zilele acestea cu plantarea rapiței, expozanții au declarat că sunt mulțumiți de numărul de vizitatori pe care l-au avut până acum.

  În cazul în care nu ați ajuns să vizitați astăzi „Agromalim”-ul, organizatorii oferă transport gratuit pe tot parcursul târgului (11 – 14 septembrie), din oră în oră, cu stația de pornire de la Podgoria. Programul complet, desfășurat pe zile, le puteți consulta AICI, iar după aceea, vă invităm să priviți fotografiile din galerie.

  Foto: Doru Jidoi

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.