Fotograful de la 10.000 de metri altitudine. Imaginile spectaculoase făcute de un pilot de avion fac senzație pe internet

  de - | 4 februarie 2018, 5:45 PM | Foto

  0

  (foto: Facebook / Christiaan van Heijst)

  Când vine vorba de fenomene naturale spectaculoase, piloții au un loc asigurat în primul rând. Imagini cu fulgere violet, apusuri de soare psihedelice, nori strălucitori sau aurore boreale au încântat internauții după ce un pilot olandez le-a publicat online.

  Pilotul Christiaan van Heijst a documentat spectacolele naturii de la 10.000 de metri altitudine, în ultimii 14 ani.

  „Este un fel de singurătate plină de pace să zbori, să fii departe de restul lumii și de planetă”, a afirmat pilotul pentru CNN.

  Christiaan van Heijst a știut de când era mic că își dorește să devină pilot, astfel că la vârsta de 20 de ani începuse deja să piloteze, zburând către Africa sau Afghanistan.

  „Trebuia să fotografiez pentru că dacă nu o făceam, acele imagini s-ar fi pierdut pentru totdeauna. Întreaga experiență este mult mai interesantă dacă ai acest geam mare în jurul tău și dacă ești cel care controlează avionul”, adaugă bărbatul.

  Van Heijst, care acum este pilot senior al unui Boeing 747-8, spune că cel mai impresionant fenomen este aurora boreală.

  „Aurora boreală este întotdeauna frumoasă, indiferent cât de des o vezi, este întotdeauna fantastică”, povestește pilotul.

  Bărbatul menționează că fotografiile le face cu expunere îndelungată, atunci când timpul îi permite, având în vede că „pilotarea avionului este prioritatea lui”, iar uneori se confruntă cu turbulențe.

  Sursa: Digi24
  Sursa foto: Facebook / Christiaan van Heijst

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.