FOTOGRAFIA ZILEI: Câinele de pază al fotbalului arădean! Are grijă să nu joace nimeni…

  de Lucian Dănilă | 4 martie 2015, 9:19 PM | Foto | Sport

  0

  Știri Arad. Fotbalul arădean a rămas fără echipe, fără terenuri practicabile, fără performanțe, iar mai nou câinii sunt cei care stau paznici pentru ca acest sport să nu se mai dispute pe arenele din Arad.

  Fotografia a fost făcută ieri la ora 16, ora la care pe arena din Sânicolaul Mic trebuia să se dispute partida amicală dintre UTA și juniorii republicani ai aceluiași club. Meciul nu s-a disputat pentru că oficialii clubului UTA nu au primit acordul din partea șefului de servicii din cadrul Primăriei Arad, Marin Dugăeșescu, șef peste bazele sportive.

  Ce am găsit la teren? Un câine la ușa arenei pus să păzească iarba pentru ca nu cumva să fie călcată de ghetele jucătorilor.

  Trist domnilor, trist…

  PS: Apropo, nu știe cineva cum se numește câinele? 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.