sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  FotoClubProArad expune în Austria

  de Tomck@t | 26 iunie 2014, 10:44 PM | Cultură

  0

  FotoClubPro Arad este invitat să participe cu un număr de 50 de lucrări la expoziţia organizată de Clubul austriac Sparkasse Feldbach. Evenimentul va avea loc în oraşul austriac Feldbach, vernisajul fiind programat pe 3 iulie.

  La vernisajul expoziţiei vor fi prezenţi opt membri ai FotoClubProArad, alături de preşedintele acestuia, Nelu Scripciuc E.AAFR.A.FIAP.Hon MPC. Lucările ce vor fi expuse de arădeni sunt realizate pe Canvas la o calitate foarte bună având temă liberă. Acesta sunt semnate de 20 de artişti fotografi români din care conducerea FotoClubuluiProArad a invitat patru artişti fotografi din Oradea şi unul din Timişoara, colaboratori foarte buni ai fotoclubului din Arad.

  Cu ocazia deplasării în Austria, membri clubului vor avea ocazia să surprindă cele mai interesante monumente şi peisaje din capitala Austriei dar nu numai.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.