joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  FotoClubPro Arad l-a desemnat pe Flavian Savescu fotograful anului la sărbătoarea de final de an

  de Special Arad | 22 decembrie 2014, 11:10 AM | Știri Arad

  0

  Artiştii fotografi ai FotoClubPro Arad au avut parte miercuri seara de câteva ore de relaxare, împreună cu familiile. Evenimentul a fost conceput cu scopul de a sărbători activitatea clubului în anul ce se apropie de final dar şi de a socializa şi implicit de a-i face pe membri acestuia să se cunoască mai bine. Pe lângă atmosfera de sărbătoare cei prezenţi au avut parte şi de câteva surprize din partea preşedintelui clubului Nelu Scripciuc. Acesta, împreună cu vicepreşedintele Călin Andra, l-au desemnat pe Flavian Savescu drept fotograful anului, acesta remarcându-se pe parcursul lui 2014 cu mai multe participări la saloane naţionale dar şi internaţionale, la cele mai multe dintre ele obţinând şi premii. Totodată li s-a urat bun venit noilor membri.

  Mai mult decât atât, fiecare membru al clubului a primit mici atenţii, în semn de recunoştinţă pentru implicarea de care au dat dovadă în acţiunile organizate.

  „Am sărbătorit în familia FotoClubPro Arad. Colegii mei au venit însoţiţi de familii pentru a ne bucura împreună de reuşitele din acest an. A fost un bun prilej de a ne cunoaşte, de a socializa. Am acordat şi premii celor mai merituoşi dintre colegi. Sper ca asemenea evenimente să fie cât mai dese şi totodată să avem cât mai multe motive de sărbătoare. Profit de această ocazie şi le urez tuturor sărbători fericite şi un 2015 plin de bucurii şi împliniri”, a spus Nelu Scripciuc E.AAFR, A.FIAP, Hon MPC, preşedintele FotoClubPro Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.