FotoClub Pro Arad a câștigat Trofeul „Fotoclubul Anului în România 2019”

  de Special Arad | 11 mai 2019, 5:46 PM | Cultură

  0

  Joia aceasta, la Filarmonica de Stat din Oradea a avut loc festivitatea de premiere a Salonului Național de Artă Fotografică „Fotoclubul Anului în România 2019”, marele premiu fiind adjudecat de fotoclubul arădean, FotoClub Pro, prin lucrările artiștilor Silvana Retter, Călin Andra, Liviu Pașcalău și Ionel Onofraș.

  Salonul a fost organizat de Varadinum Foto Club Oradea, reprezentat de Adela Rusu – vicepreședinte și Ovi D. Pop, președinte, sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi din Romania (AAFR) – 03/2019 și al Uniunii Internaționale a Fotografilor (IUP) – 20/2019.

  „Este o onoare și o mândrie că am câștigat trofeul «Fotoclubul Anului – 2019 în România» și medalia de aur a Asociației Artiștilor Fotografi din România la Salonul Naţional de Fotografie organizat de Varadinum Foto Club Oradea. În numele Asociației Fotografilor Profesioniști FotoClubPro Arad vă transmit mulțumirile noastre pentru efortul depus în organizarea acestei competiții. Le mulțumesc colegilor mei: Silvana Retter, Călin Andra, Liviu Pașcalău și Ionel Onofraș, alături de care am obținut acest important trofeu”, a declarat președintele FotoClubPro Arad, Nelu Scripciuc.

  „Mulțumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezența și în mod special celor care au venit de departe: Marian Plaino din București, Valics Lehel de la Art Vision Neumarkt Târgu Mureș, Kiss Ecaterina din Baia Sprie, Matecsa Elemer Istvan și Marka Reka de la Asociația Fotoclub Zothmar din Satu Mare, Holocsi Kalman și Gavaldik Zoltán din Szolnok, Ungaria, și Nelu Scripciuc de la FotoclubPro Arad”, a declarat vicepreședintele Varadinum Foto Club Oradea, Adela Rusu.

  Expoziția Salonului Național de Artă Fotografică rămâne deschisă până la data de 23 mai 2019.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.