Foto Club Arad prezintă o „Nouă Generație” de fotografi

  de Special Arad | 13 august 2014, 9:25 AM | Știri Arad

  0

  Expoziția cu titlul „Noua Generație” cuprinde fotografii realizate de o parte dintre absolvenții cursurilor autorizate de perfecționare în fotografie organizate de Asociația Foto Club Arad. Următoarea serie va începe în luna septembrie, dar Foto Club Arad continuă și cursurile de inițiere pentru adulți precum și cele gratuite pentru elevi și studenți.

  Autorii celor 60 de fotografii cu teme diverse sunt: Monica Belghir, Simona Chira, Ovidiu Cosma, Alexandru David, Dragoș Vodă, Sergiu Iovan, Raluca Lăncrăngean, Marius Luffer, Lili Telcian, Robert Wichtner.

  Vernisaj: joi ,14 august, ora 17:30, la Palatul Cultural, Sala Știintele Naturii 2.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.