joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Foto Club Arad pregătește ediția a XXII-a a Salonului Internațional „Ars Fotografica”

  de Special Arad | 9 aprilie 2022, 1:41 PM | Cultură

  0

  Asociația Foto Club Arad (fondată în 1968) invită artiștii fotografi să participe la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2022, Ediția a XXII-a. Salonul are, ca deobicei, două secțiuni: liber color şi liber monocrom.

  Salonul se desfăşoară sub patronaj AAFR nr. 009/2022 , FCA nr. 1/2022 şi va fi organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică.

  Vor fi oferite câştigătorilor un număr total de 25 de premii, precum și trofeul Best Author acordat de Foto Club Arad.

  Ultima zi de primire a fotografiilor este 10 octombrie 2022, iar vernisajul şi acordarea premiilor vor avea loc în data de 23 noiembrie 2022 la Sala Clio a Complexului Muzeal din Arad.

  „Cu ocazia acestui salon, împreună cu Centrul Cultural Judeţean Arad, respectiv Consiliul Judeţean Arad, vom tipări un catalog care va fi oferit câştigătorilor. Catalogul va avea şi o variantă digitală care va putea fi descărcată după vernisaj.

  Taxa de participare este de 40 lei sau 10 euro. Cluburile foto cu mai mult de 6 participanţi vor avea o reducere dacă vor lua legătura cu mine.

  Formularul (pdf. editabil), afișul și invitația completă se pot descărca și de pe site-ul www.fotoclubarad.ro. Citiți cu atenție punctul 10 din regulament”, anunță Mircea Boran, E.AAFR, Președintele Asociației Foto Club Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.