Foto Club Arad la Zilele Aradului. Foto Flashback

  de Special Arad | 26 August 2014, 12:34 AM | Cultură

  0

  În perioada 16 – 24 august 2014, cu ocazia Zilelor Aradului, Asociația Foto Club Arad a fost invitată și a avut un stand propriu pe strada Mețianu, unde au fost prezenți colegi de club de dimineață până seara târziu.

  La fiecare două sau trei zile a fost vernisată câte o expoziție de fotografie începută cu o expoziție de grup, iar mai târziu și-au prezentat propriile lucrări, cu diverse teme, artiștii Iolu Octavian, Gigi Budiu și Gomboș Wilhelm Doru.

  Într-una dintre seri președintele clubului a ținut o mică lecție de inițiere în fotografie, în limba engleză, pentru un grup de voluntari străini din Arad.

  „Împreună cu colegii de club am panotat și am participat, la Sala Clio din oraș, la deschiderea unei expoziții personale din orașul Pecs, Ungaria”, a spus Mircea Boran, președintele Foto Club Arad.

  „Pe perioada evenimentului am avut discuții cu mai multe persone care ne vizitau, despre fotografie, dar și despre viitoarele cursuri pe care le vom iniția în toamna care va veni”, a mai adăugat Mircea Boran.

  Autorii fotografiilor sunt: Mircea Boran, Gomboș Wilhelm Doru, Dragoș Vodă

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.