Foto Club Arad, în doliu! Matyi bacsi a plecat dintre noi

  de Special Arad | 10 februarie 2019, 12:15 PM | Știri Arad

  0

  Într-un anunț pe facebook, fotograful arădean Gheorghe Budiu (Gigi), anunță trecerea în neființă a unui alt fotograf cunoscut în Arad: Kurucz Matei… sau Matyi bacsi pentru cunoscuți:

  „Matyi bacsi a plecat … Un alt vechi și activ membru al Foto Club Arad ne-a părăsit … A fost un fotograf deosebit și un prieten de suflet al meu încă din anul 1990. Am participat împreună la multe activități ale clubului nostru: ateliere foto, panotări de expoziții foto, discuții, întâlniri, etc.Îmi pare sincer rău de această despărțire ! Condoleanțe sincere familiei ! Dumezeu să-l odihnească în pace și să aibă grijă de sufletul lui”, a postat Gigi Budiu pe pagina personală de facebook.

  Dumnezeu să-l odihnească!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.