luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fostul vice prim-ministru Gelu Voican Voiculescu,huiduit de oameni și lovit în cap

  de - | 21 decembrie 2019, 6:46 PM | Naţional

  0

  (foto: libertatea)

  Fostul vice prim-ministru Gelu Voican Voiculescu a fost prezent, sâmbătă, în Piaţa Universităţii, acolo unde se desfăşura un eveniment de comemorare a eroilor Revoluţiei. Acesta a fost huiduit de oamenii prezenţi la manifestaţie şi a fost lovit în cap.

  În Piaţa Universităţii mai multe oficialităţi, inclusiv Klaus Iohannis, au depus coroane de flori pentru cinstirea eroilor Revoluţiei, la 30 de ani de la sângeroasele întâmplări din decembrie 1989.

  Potrivit agenţiei de presă Mediafax, acolo a fost prezent şi Gelu Voican Voiculescu, fost prim-ministru în guvernul provizoriu al lui Petre Roman, care în prezent este anchetat în Dosarul „Revoluţiei”, alături de Ion Iliescu, fiind acuzat de crime împotriva umanității.

  Voican Voiculescu a fost huidut de cei prezenţi la manifestaţie, care au strigat „Mi-ai omorât copiii, tu cu Iliescu!”, „Criminalule!”, „Cum ai tupeul să vii aici?”. Totodată acesta a fost şi agresat de unul dintre cei prezenţi, fiind lovit în cap.

  Fostul om politic a fost flancat de mai mulţi jandarmi pentru a putea fi scos din piaţă şi pentru a fi protejat de oamenii revoltaţi de prezenţa sa la comemorarea Revoluţiei. În fotografiile publicate de presa centrală se vede că Gelu Voican a părăsit piaţa sângerând la nivelul capului.

  Mai multe detalii: ebihoreanul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.