marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Fostul șef al Serviciului de Investigații Criminale de la IPJ Galați, învins de două femei. Acestea au reușit să-l scape pe un urmărit general

  de - | 25 mai 2023, 8:43 PM | Naţional

  0

  (foto: arhivă)

  Polițistul, îmbrăcat în civil, a încercat să rețină într-un bar un bărbat de 30 de ani, despre care avea informații că ar fi dat în urmărire. Două femei l-au lovit, în timp ce fugarul a luat-o la fugă.

  Incidentul violent a avut loc zilele trecute în Galați. Un polițist îmbrăcat în civil a intrat într-un bar, unde a identificat un bărbat de 30 de ani, pe numele căruia fusese emis un mandat de arestare în lipsă după ce fugise din arestul la domiciliu.

  În apărarea fugarului, au sărit două femei, una dintre acestea fiind mama individului căutat de Poliție, care l-au lovit pe omul legii, în timp ce urmăritul a reușit să fugă.

  Pe numele fugarului fusese emis un mandat de arestare în lipsă, după ce fusese plasat în arest la domiciliu ca măsură preventivă impusă de instanța de judecată într-un caz de furt.

  Situația a degenerat imediat după ce ofițerul de Poliție s-a legitimat și i-a adus la cunoștință fugarului că a fost dat în urmărire, urmând să fie reținut. În acel moment, cele două femei au sărit în apărarea urmăritului și au început să îl lovească.

  Bărbatul de 30 de ani a scăpat cu fuga, ca și cele două femei care l-au agresat pe polițist. La scurt timp, agresoarele au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore sub acuzația de ultraj. Fugarul nu a fost găsit până acum de oamenii legii.

  Potrivit unor surse judiciare, ofițerul de Poliție care a fost lovit de cele două femei este comisarul-șef Ionuț Surugiu, fostul șef al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Galați.

  Acesta a condus structura timp de câțiva ani, dar anul trecut a fost demis după ce a fost trimis în judecată pentru falsificarea pontajelor din IPJ Galați alături de comisarul-șef Daniel Miron, fostul adjunct al șefului IPJ Galați, destituit și el pentru același motiv.

  Instanța de judecată le impusese celor doi ofițeri interdicția de a mai exercita meseria de polițist, dar aceștia au contestat măsura și și-au redobândit dreptul de a profesa.

  sursa: adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.