Fostul șef al Poliției Rutiere Arad, Gheorghe Câlb, s-a stins din viață la doar 61 de ani

  de Special Arad | 1 aprilie 2021, 1:21 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Fostul comisar șef din IPJ Arad, Gheorghe Câlb, s-a stins din viață la doar 61 de ani, din motive pe care deocamdată nu le cunoaștem. Fostul comisar șef a ocupat, pentru o perioadă, până în 2015 când a ieșit la pensie, funcția de șef al Poliției Rutiere Arad. În perioada în care a activat ca polițist în cadrul „Rutierei”, Gheorghe Câlb a fost un apropiat al presei din Arad, colaborând cu reprezentanții acesteia cu prilejul a zeci de acțiuni de prevenție.

  După ieșirea din serviciul activ, comisarul șef a muncit în domeniul privat, la firme de asigurări sau chiar de construcții, experiența sa fiind apreciată de patronii care l-au angajat.

  Dumnezeu să îl odihnească!

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.