Fostul președinte al Consiliului Județean Arad, Caius Parpală, transportat de urgență cu avionul la Spitalul Fundeni

  de Doru Jidoi | 7 iulie 2015, 2:10 PM | Recomandările editorilor

  0

  Știri Arad. În noaptea de sâmbătă spre duminică, Caius Parpală, fost președinte al Consiliului Județean Arad în perioada 2000 -2004, a fost dus de urgență la Spitalul Județean Arad, acesta suferind o criză pancreatică dură. Ulterior, în cursul zilei de luni, seara, acesta a fost transportat cu un avion la Spitalul Fundeni din București, fiind internat la secția de terapie intensivă, cu diagnosticul „pancreatită acută hemoragică”.

  Apropiații săi și prietenii îi țin pumnii să se facă bine și sunt încrezători în rezistența politicianului care a trecut prin multe încercări, chiar dacă nu asemănătoare, la fel de dure…

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.