marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fostul interimar al CJ Arad, Adrian Țolea împins director la ADI Deșeuri

  de Special Arad | 11 august 2016, 10:30 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Știri Arad. Cosmin Pereteatcu, directorul ADI Deșeuri (Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Sistem Integrat de Gestionare a Deşeurilor judeţul Arad), și-a luat concediu medical pentru trei luni de zile, conducerea asociației fiind preluată interimar de Adrian Țolea – fostul președinte, tot interimar, al Consiliului Județean. Oficial, acesta va deține funcția până când Cosmin Pereteatcu se va întoarce din concediu.

  Neoficial, reîntoarcerea lui Adrian Țolea la „patria mumă”, adică PNL, înainte de alegeri și cu fața spre tătuc, adică Gheorghe Falcă, a avut ca rezultat al negocierii inclusiv această funcție de director al ADI Deșeuri, pe lângă cea de consilier județean. Ceea ce înseamnă că domnul Pereteatcu nu se va mai reîntoarce niciodată în funcție, iar Adrian Țolea își va putea șterge din contractul de muncă prevederea „detașat pe perioadă determinată”.

  Contactat telefonic, Adrian Țolea a confirmat informația, ținând să ne precizeze că funcția de consilier județean nu intră în incompatibilitate cu cea de director. Dar, spunem noi, salariile intră… în același buzunar.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. va certati pe functii si sistemul de colectare selectiva,sacul galoben,nu mai exista ! un lucru bun pe care l-ati stricat ! te doare inima cand,dupa o perioada buna,arunci iar toate peturile si hartia la gunoi menajer ! CAND SE REVINE LA COLECTAREA SELECTIVA ?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.