Fosta prietenă a lui Jim Carrey a fost înmormântată în Irlanda

  de - | 11 octombrie 2015, 12:01 PM | Internaţional

  0

  Cathriona White (30 de ani), make-up artist, a fost înmormântată sâmbăta aceasta. Ea a murit pe 28 septembrie în locuinţa sa din Los Angeles în urma unei supradoze de medicamente, la câteva zile după ce actorul Jim Carrey s-a despărțit de ea.

  Recent, în presă au apărut informaţii conform cărora, în timpul relaţiei sale cu actorul, Cathriona era căsătorită.

  Nu a fost fost făcută publică identitatea soţului, dar se ştie că cei doi plănuiau să divorţeze în decembrie.

  Nu se cunosc alte detalii referitoare la perioada în care s-au căsătorit sau motivele pentru care s-au despărţit.

  Relaţia tinerei cu actorul a început în 2012, dar la scurt timp s-au despărţit, apoi au fost văzuți din nou împreună. Aceasta se confrunta de mai mulţi ani cu depresia şi simţea că nu are pentru ce să trăiască după ce s-a despărţit de Carrey.

  cathriona-white-casatorita-465x390

  La înmormântarea de sâmbătă a fost prezent și actorul Jim Carrey.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.